Restaurant de Notabelen in Doorn

 

Sinds 2011 wordt ons restaurant De Notabelen, lokaal ook wel bekend als 'de Noot', door een jong en enthousiast team  gerund. Onze focus is daarbij op een goede, vriendelijke service in combinatie met het gebruik van kwaliteitsproducten. Daarbij gebruiken we bij voorkeur dagverse producten die uit de directe omgeving van Doorn komen.  Zo schenken wij naast een aantal Nederlandse en internationale bieren ook het bier van een lokale brouwerij.

De Notabelen is 7 dagen in de week geopend en beschikt over een zeer ruim en gezellig terras. Voor de momenten waarop het zonnetje nog schijnt maar het toch al frisser begint te worden zijn er paardendekens beschikbaar. Binnen kan men aan de lange bar, aan onze stamtafel of in het restaurant-gedeelte gaan zitten. De stamtafel ligt vol met enkele dagbladen alsmede een groot aantal magazines. Ook zijn er spelletjes en bordspelen aanwezig en is er gratis wifi beschikbaar.

Restaurant de notabelen in doorn

Gezien de centrale ligging in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is De Notabelen een bekende verzamel- en rustplaats voor wandelaars, fietsers en motorrijders. Aan de zijkant van ons uitgebreide terras zijn er een aantal oplaadpunten voor elektrische fietsen aanwezig.